Robineti Termostatati

t

• Setul termostatat este format din capul termostatat gradat + robinetul termostatabil
• Rolul robinetului termostatat este de a permite intrarea agentului termic in radiator la o temperatura prestabilita si de a mentine in camera o temperatura constanta.
• Robinetul clasic de radiator nu permite controlul temperaturii in interiorul radiatorului, astfel incat va exista senzatia de caldura sufocanta in dormitor, Dvs avand singurele optiuni de a inchide complet radiatorul sau de a deschide geamul.
• Termostatul legat la centrala va mentine o temperatura relativ constanta doar in camera in care se afla (dar si acolo pot aparea inertii termice, adica depasiri cu 2-3 grade a temperaturii setata), in celelalte camere fiind o temperatura mai mica sau mai mare.
• Pentru o diferenta de 45-50 RON/radiator (raportat la costul unui robinet clasic), robinetul termostatat va poate asigura confortul si stabilitatea temperaturii in camere, fiind recomandat pentru montare cel putin in dormitoare, acolo unde ne dorim o temperatura constanta.
Gradatiile de temperatura:
*corespunde temperaturii de 7 °C - functia antiinghet
1- corespunde temperaturii de 11 °C
2- corespunde temperaturii de 16 °C
3- corespunde temperaturii de 20 °C
4- corespunde temperaturii de 24 °C
5- corespunde temperaturii de peste 24 °C
Atentie. Nu puteti obtine 24 grade in camera cu robinet termostatat daca ati setat 20 grade pe termostatul principal , sau daca gradatia butonului de temperatura agent termic de pe centrala este prea mica

Pagina 3 din 61 2 3 4 5 6 »

Contacteza-ne

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Harta