Termostate

  • Termostatul va fi montat pe un perete intr-o camera neutra din punct de vedere temperatura.
  • Va lucra bine dacã temperatura sesizatã de el va fi una ne-influentatã de
    o sursã de cãldurã sau de frig.
  • Înãltimea optimã este la 1,5 m de podea, în zona de circulatie naturalã a aerului.
  • Nu-l amplasati pe un perete rece al încãperii sau langa aragaz.
  • Lasati butonul de temperatura agent termic al centralei la o gradatie cat mai mare (apropiata de maxim). Cu cat este mai fierbinte agentul termic, cu atat se reduce timpul de functionare al centralei, pana cand atinge temperatura setata pe termostat, moment in care termostatul opreste functionarea.
  • Termostatul va relua functionarea centralei in momentul in care temperatura scade cu 0,5 grade sub cea setata.
  • Functionarea centralei fara termostat este continua, rezultand un consum de gaz suplimentar nejustificat. Concluzia: utilizarea termostatului reduce factura de gaz si asigura o temperatura constanta in locuinta. In plus, nu mai trebuie sa porniti si sa opriti manual centrala.

 

TERMOSTAT COMPUTHERM Q 3

Termostat digital NEPROGRAMABIL Termostatul DIGITAL Q 3 este compatibil cu majoritatea centralelor termice si este disponibil in varianta cu fir sau fara fir (RF - radio-frecventa) Afişajul digital permite măsurarea temperaturii şi reglajul mai precis decât termostatele mecanice. Veti actiona butonul + sau – pentru modificarea temperaturii

TERMOSTAT COMPUTHERM Q 7

Termostat digital PROGRAMABIL Termostatul DIGITAL Q 7 este compatibil cu majoritatea centralelor termice si este disponibil in varianta cu fir sau fara fir (RF - radio-frecventa) Afişajul digital permite măsurarea temperaturii şi reglajul mai precis decât termostatele mecanice. Este programabil din 10 in 10 minute. Cele 24 de ore ale zilei pot fi impartite I 6 intervale cu temperature diferite. Exemplu: de la ora 7 la ora 9 avem 21 grade, de la 9 la 14 avem 18 grade, de la 14 la 17 avem 20 grade, de la 17 la 20 avem 21 grade, de la 20 la 24 avem 22 grade, de la orele 24 la ora 7 dimineata avem 19 grade. Fiecare zi a saptamanii poate fi setata independent, sau se poate copia programul din alta zi.

CLIMA MANAGER

Permite mutarea functiilor centralei si a indicatiilor de pe display in orice loc al locuintei (exemplu: pe peretele din camera de locuit, pentru a controla de acolo functiile centralei). Disponibil in varianta cu fir sau fara fir, in functie de producator, si este compatibil doar cu centralele de aceeasi marca.

Pagina 6 din 61 2 3 4 5 6»

Contacteza-ne

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Harta